MediMindCare

MediMindCare

  info@medimindcare.com   6976819506

Σχετικά με την Medihemp

picking up

Η βιολογική μας κάνναβη

100% υγιεινή, 100% φυσική, 100% νόμιμη. Τα προϊόντα της μάρκας MediHemp περιέχουν όλες τις ωφέλιμες ιδιότητες που μπορεί να προσφέρει η κάνναβη.

Βιωσιμότητα

Από την καλλιέργεια μέχρι το τελικό προϊόν, οι διαδικασίες παραγωγής μας είναι αειφόρες και οργανικές. Επεξεργαζόμαστε ολόκληρο το φυτό, από το σώμα έως τα φύλλα - τίποτα δεν σπαταλιέται. Όλα ελέγχονται, πιστοποιούνται βιολογικά και κατασκευάζονται στην Αυστρία.

Ποιότητα

Όταν πρόκειται για την ανάπτυξη προϊόντων, συνεργαζόμαστε στενά με διεθνείς εταίρους στην ιατρική και τη διατροφική επιστήμη. Αυτό μας επιτρέπει να διασφαλίσουμε ότι τα δραστικά συστατικά των φυτών μας θα αναπτυχθούν στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας.

hemp

Οργανικό έλαιο κάνναβης

Ο ιδανικός σύντροφος για την ευημερία και την υγεία σας.

Τα προϊόντα της σειράς HEMP COMPLETE είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, ιχνοστοιχεία, ωμέγα 3+6+9 λιπαρά οξέα και βιταμίνες, χωρίς χημικές προσμίξεις. Τα βιολογικά έλαια κάνναβης μας είναι προϊόντα ποιότητας από την Αυστρία. Υποστηρίζουν το σώμα στη ρύθμιση του επιπέδου χοληστερόλης και του σακχάρου στο αίμα και συμβάλλουν στη διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Τα βιολογικά προϊόντα μας δεν είναι φάρμακα. Όταν χρησιμοποιούνται σωστά (βλέπε δοσολογία) και σε συνδυασμό με μια ισορροπημένη διατροφή, συμβάλλουν σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σημείωση: Υπάρχει πληθώρα παραπλανητικών πληροφοριών στο διαδίκτυο. Το έλαιο κάνναβης με CBD είναι ένα θαυμάσιο προϊόν, αλλά δεν είναι μια «θαυματουργή θεραπεία». Η σύστασή μας πριν αποφασίσετε να αγοράσετε: Ελέγξτε την ποιότητα και την προέλευση των προϊόντων και συμβουλευτείτε έναν γιατρό, κατά περίπτωση.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies.