MediMindCare

MediMindCare

  info@medimindcare.com   6976819506

Ποιοί Είμαστε

mmc-bg

Το ανθρώπινο δυναμικό της MEDIMINDCARE απαρτίζεται από άτομα με πολυετή πείρα στον κλάδο της Υγείας.

Βασικός στόχος μας είναι η διάθεση πρωτοποριακών προϊόντων, που θα προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ζωής σε όλους.

Με σεβασμό, συνέπεια και επιστημονική κατάρτιση απευθυνόμαστε στον Επιστήμονα Υγείας και τον Έλληνα ασθενή.

H MediMindCare έχει επίσης σαν όραμα τη διάθεση στην Ελληνική αγορά καινοτόμων μορίων, που χαρακτηρίζονται από ευρύ επιστημονικό και κλινικό υπόβαθρο και εντάσσονται στην κατηγορία των Pharmacotherapy from natural molecules. Η MediMindCare είναι σθεναρά πεπεισμένη για τα κλινικά οφέλη αυτών των μορίων, με πολλούς τρόπους που ακόμα δεν έχουν ερευνηθεί και πρωταρχικός στρατηγικός στόχος είναι η διάδοση των αποτελεσμάτων που έχουν επιτευχθεί μέχρι σήμερα και η προώθηση νέων επιστημονικών ερευνών στον τομέα αυτό.

Στην MediMindCare, η πρώτη μας εστίαση θα είναι η διάθεση στην Ελληνική αγορά καινοτόμων εκχυλισμάτων κάνναβης και προϊόντων με βάση την κάνναβη που μπορούν να συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του ανθρώπινου ενδοκανναβινοειδούς συστήματος. Πιστεύουμε ότι μέσω της στοχοθέτησης του ανθρώπινου ενδοκανναβινοειδούς συστήματος μπορούμε να βοηθήσουμε πολλούς ανθρώπους να αποκαταστήσουν την εσωτερική τους ισορροπία και συμπληρωματικά να ωφεληθούν σημαντικά σε διάφορες παθήσεις. Είμαστε αφοσιωμένοι στην διάθεση των καλύτερων φυσικών προϊόντων κάνναβης ανώτερης ποιότητας όπως το CBD oil & tablets, χωρίς ποτέ να θέτουμε συμβιβασμούς στην ποιότητα. Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 143447829000.

Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με την χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στην χρήση των cookies.